top of page

Skapa egna mallar till dina sociala medier


 

The power of Canva!


Att skapa snygga designer till sina sociala medier kan vara lite knepigt.

Är man ingen grafisk designer så kanske man känner sig lite överväldigad eller okunnig i att ta fram designer som går i ton med sitt varumärke.


Men här kommer designverktyget Canva in.

Canva är ett gratis onlineverktyg som är lättanvänligt och kräver inga direkt förkunskaper.

Så man behöver inte vara någon grafisk designer för att kunna skapa snygga designer.


Verktyget har drag och släpp funktion vilket betyder att det är enkelt för dig att flytta runt i dina designer.


Att ha en grafisk profil för sitt företag är avgörande för att få en igenkänning. Och din grafiska profil behöver ju speglas i allt material som syns. Vilket betyder att dina sociala medier behöver gå i ton med din hemsida, dina dokument, ditt marknadsföringsmaterial osv.

Här kommer då Canva in. Här kan du skapa mallar till dina sociala medier så att du på så sätt kan spara tid. Genom att ha färdiga mallar kan du återanvända ditt material och du behöver inte börja om från början varje gång du ska publicera något nytt.


Men Canva kan användas till så mycket mer än så..

Jag använder Canva till det mesta administrativa i mitt företag.

Jag gör mina: offerter, avtal, fakturor och material till sociala medier, både till mina kunder och mig själv.

Gör även presentationer, e-böker och annat grafiskt material som kunder efterfrågar.

Jag älskar detta verktyg!
Eftersom att jag gillar detta verktyg så pass och jag vet att det kan hjälpa dig i ditt företagande så har jag nu skapat en minikurs - Lär dig Canva.


I slutet av förra året så skapade jag ett nytt ben i mitt företag - ESB Academy.

Här kommer jag att göra kurser till dig som vill ta ditt företag till nästa nivå. Det kan vara kurser i sociala medier, onlineverktyg, starta företag eller annat skoj. Det får tiden utvisa vad det blir. Men just nu är Canvakursen öppen.


Du hittar kursen här om du vill veta mer.


Vill du prova på Canvas PRO version så kan du trycka här.


Lycka till!!

bottom of page